Megoldatlan

Forgalmi probléma Margit körút Margit utca kereszteződésében

Anonim Járókelő

Margit híd irányából érkező forgalom teljesen blokkolja a Margit utcáról lefelé vezető út forgalmát.
A kereszteződés előtt van lámpa, de szinte senki sem várja meg, hogy valóban át fog érni a jelzésen, és mivel előtte feltorlódik a forgalom így megállnak a kereszteződés közepén, ami miatt hatalmas dugó szokott kialakulni a lefelé vezető úton, pedig a Margit híd felé semmi akadálya nem lenne a tovább haladásnak.
Fel van festve a sárga csíkozás a kereszteződésbe, tehát nem szabadna beállni rá, viszont ezt senki sem veszi figyelembe.
Szerintem állandó rendőri jelenlétre lenne szükség, a behajtó autókat megbírságolva még jövedelmező is lenne a folyamatos ellenőrzés.
Főleg délután (16-19h) jelentős a probléma.
Folyamatos a dudálás és az agresszió, mindenki megpróbál előre tolakodni és átverekedni (néha szó szerint) magát a blokkoló autókon, ami miatt sokszor ők is beragadnak.

Probléma helyszíne
Budapest II. kerület, II. kerület

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A lottózónál akár (az amúgy igen széles) járda rovására is kéne egy kis hosszabbítás a buszsávnak, hogy ne csak a trombitástól induljon, hanem a buszok ebbe tudjanak kanyarodni. Így nem ragadnának be,...
  • BKK Budapesti Közlekedési Központ válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (1000)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    A csomópontban a Margit körút és a Tör...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 1. Mi ez?

  • Darázs Károly hozzászólt a bejelentéshez.

    Az, hogy szabadon hagyják a felfestést, megoldás a Margit utcai szerpentinen lefele jövők számára, de az alapprobléma attól még fennáll.

    Jelen helyzetet a Mamut utáni lámpa okozza a Moszkva tér elejé
    ...
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Köszönöm, ezt én is láttam, de szerintem lámpa állítás nélkül is megoldható a probléma, sokszor elég lenne csak szabadon hagyni a kereszteződést az áthaladó autók számára, ahogy a sárga felfestés (ami...
  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: Budapest Közút

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  Vissza az oldal tetejére