Megoldott

Vezetéktartó oszlopok állapota

Anonim Járókelő

Ugyan nem csak a Kárpát-, hanem a Dráva-, Victor Hugo-, Budai Nagy Antal-, Hollán Ernő utcában és a Pozsonyi úton is rendkívül visszataszítóan néznek ki a troli felsővezeték-tartó oszlopai. Ráadásul soknak még akár a villanydobozába (nem tudom a pontos nevét) is bele lehetne nyúlni, mert nyitva van, vagy rosszul záródik, vagy nincs is rajta ajtóka. Utóbbit néhány helyen valami műanyagdarabbal kompenzálták, hogy kik, az előttem rejtély. Ha a lakók, akkor leleményesek, ha az illetékes, akkor inkább szomorú.
A képek a teljesség igénye nélkül, csak néhány oszlopot ábárzolnak, nem az összeset-bár az összes ilyen állapotban van, a Radnóti Miklós utca és a Dráva utca között, a troli útvonalán. (A többitől eltérő oszlop a Pozsonyi út-Radnóti Miklós utca sarkán van.)
Ezúton kérném meg az illetékeseket, hogy egyrészt pótolják az ajtókat, illetve tegyék jól zárhatóvá a villanydobozokat, valamint hogy fessék le az oszlopokat, mert rendkívül lehangolóan néznek ki.

Ezeken kívül a Dráva utcai BKV-megállóban a képen látható módon van rögzítve (amennyire ez rögzíthet...) egy elektromos szerkezet.
Továbbá a Pozsonyi út legelején, a sétálóutca sarkán akad egy felesleges villanydoboz, amiben nincsenek elektromos dolgok, csak hulladék.
A megrogyott oszlop pedig a Kárpát utca-Dráva utca sarkon van, kérdés, hogy meddig bírja?!

Probléma helyszíne
Budapest XIII. kerület, XIII. kerület

Hozzászólások

  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    A nyitóképen látható oszlopról tudok némi információt szolgáltatni. Nekünk rokonunk lakik abban a házban, aki elmondta, hogy a rácsos szerkezetű oszlop térközeit azért hegesztették be, hogy betörő ura...
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Azt még hozzátenném, hogy a Kárpát utca állapota is megér egy misét, kb olyan állapotban van, mint az oszlopok. Az még talán oké is lenne, hogy ott hogy néznek ki az oszlopok, de legalább a Pozsonyi ú...
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Jelezném, hogy az oszlopok továbbra is ugyanúgy néznek ki ahogy eddig! Nincsenek lefestve és az ajtajaik ugyanúgy nyitva vannak mint eddig! Szóval a probléma nincs megoldva!
  • Anonim Járókelő hozzászólt a bejelentéshez.

    Mit nevezünk probléma megoldásnak? Azt én is tudom tanúsítani, hogy borzalmas állapotokban vannak végig a Kárpát és Dráva utcában az oszlopok. De a környék többi oszlopai is. Kizártnak tartom h mindeg...
  • Le Marietta hozzászólt a bejelentéshez.

    Kedves felhasználó, kérjük, jelezze, ha egy hónapon belül nem oldódik meg a probléma, hogy újraküldhessük az illetékesnek. Üdv, admin
  • Az illetékes válasza megérkezett az üggyel kapcsolatban.

    Tisztelt Cím!

    Társaságunkhoz érkezett „Bejelentés a www.jarokelo.hu oldalról (1592)” tárgyú elektronikus levelükkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk:

    Bejelentésüket továbbítottuk a BKV Zrt
    ...
  • Az illetékes válaszának megoldópontszáma: 3. Mi ez?

  • Járókelő Adminisztrátor elküldte az ügyet az illetékesnek: BKK Budapesti Közlekedési Központ

  • Anonim Járókelő bejelentette az ügyet.

Hasonló bejelentések

  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Lesett a fedél

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Járókelő Star
    Illetékes: BKK Budapesti Közlekedési Központ
    Hatvany Lajos utca (III. kerület, Óbuda-Békásmegyer)
  • Válaszra vár
    0
    Válaszra vár
    0

    Oszlopcsonkok

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Anonim Járókelő
    Illetékes: BKK Budapesti Közlekedési Központ
    Gubacsi út (IX. kerület, Ferencváros)
  • Válaszra vár
    5
    Válaszra vár
    5

    Kopott fedlap

    Beküldés ideje:
    Beküldte: Pál András
    Illetékes: BKK Budapesti Közlekedési Központ
    Bem rakpart (I. kerület, Várkerület)
  Vissza az oldal tetejére